Vasshusvägen 39

Vasshusvägen 39

Slutpris

5 350 000 kr


Strömstad

Vasshusvägen 39


Slutpris
5 350 000 kr

Strömstad

Villa med hög standard och härlig utsikt på Tången!

Villan som är uppförd 2009 har en mycket hög standard både vad gäller materialval och maskinell utrustning. Takhöjden på 2.70 m, genomgående stora fönster och fönsterpartier, den öppna planlösningen där kök, matplats och vardagsrumsdel med öppen spis, är byggt som ett enda stort rum, skapar en härlig känsla Den stora balkongen med markiser och utgång genom en stor skjutdörr skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet. Köksdelen som har all maskinell utrustning som kan förväntas, är dessutom försedd med en liten köksö med bardisk. Genomgående parkett i alla utrymmen bortsett från badrummet som är helkaklat. Vid entrén är inlagt kalksten. Groventré med tvättsmaskin, torktumlare samt tvättbänk. Klinkergolv..På övre plan finns 2 st mycket ljusa sovrum, varav ett med utgång till balkongen där man kan njuta av morgonsolen.
I suterrängvåningen inrymmes allrum/ tv-rum med utgång till uteplatsen i söderläge under tak, 2 st rymliga sovrum, som också har utgång till de stora trevliga uteplatsen som är stensatt samt en altan med trädäck . I anslutning till sovrummen ligger det helkaklade badrummet med badkar,toalett och tvättställ samt duschhörna. I gången mellan allrummet och sovrummen finns en garderobsvägg med rikligt med garderober. Här finns även ett apparat/förrådsrum där varmvattenberedaren och luftvärmepumpen är placerade. Besiktning kommer utföras av säljaren, protokoll kommer inom kort. Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
185 kvm
Driftkostnad
40 637 kr/år
Tomtarea
423 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-04

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vasshusvägen såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vasshusvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.