Vasshusvägen 41

Vasshusvägen 41

Slutpris

4 850 000 kr


Tången— Strömstad

Vasshusvägen 41


Slutpris
4 850 000 kr

Tången— Strömstad

Modern villa med utsikt på Tången!

Välplanerad modern villa med hög kvalitet och generösa utrymmen. Redan i entrén möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt mot baksidan, villan är fördelad på tre plan och har för närvarande två sovrum men möjlighet finns till fyra. Köket är en dröm för den som älskar matlagning , stora ytor, modern välplanerad förvaring och utgång till altan. De stora fönsterna samt den öppna vyn till vardagsrum ger köket en ljus och luftig miljö. På övre plan finner ni ett härligt öppet vardagsrum, karaktären i rummet skapas av den vackra, frihängande eldstaden och de pampiga fönsterpartierna med utgång till övre altandäck.
Huset har enhetliga golv i vitlaserad ek, golvvärme i hela huset, ljusa ytskikt med exklusiva materialval och högklassiga detaljer. Uterum på nedre plan går att öppna upp mot husets baksida för att sommartid få en förlängning av huset som leder ut i trädgården.
Läget i området bjuder på ett lugnt, barnvänligt kvalitetsboende nära stan. Här finns härlig natur och vatten alldeles intill huset. Från balkongen ser man ut över Strömsvattnet och dom vackra strövområdena runtomkring. Trädgården är mycket lättskött med en stor massiv granitmur och stiliga stenlagda ytor samt fina planteringar.Det är promenad avstånd till centrala Strömstad vilket ger boendet det bästa av två världar. Välkomna på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 057 kr/år
Tomtarea
388 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-25

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vasshusvägen såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vasshusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.