Vasshusvägen 41 / Tången / Strömstad

Modern villa med utsikt på Tången!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 057 kr/år
Totalareal
388 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Vasshusvägen såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vasshusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad modern villa med hög kvalitet och generösa utrymmen. Redan i entrén möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt mot baksidan, villan är fördelad på tre plan och har för närvarande två sovrum men möjlighet finns till fyra. Köket är en dröm för den som älskar matlagning , stora ytor, modern välplanerad förvaring och utgång till altan. De stora fönsterna samt den öppna vyn till vardagsrum ger köket en ljus och luftig miljö. På övre plan finner ni ett härligt öppet vardagsrum, karaktären i rummet skapas av den vackra, frihängande eldstaden och de pampiga fönsterpartierna med utgång till övre altandäck.
Huset har enhetliga golv i vitlaserad ek, golvvärme i hela huset, ljusa ytskikt med exklusiva materialval och högklassiga detaljer. Uterum på nedre plan går att öppna upp mot husets baksida för att sommartid få en förlängning av huset som leder ut i trädgården.
Läget i området bjuder på ett lugnt, barnvänligt kvalitetsboende nära stan. Här finns härlig natur och vatten alldeles intill huset. Från balkongen ser man ut över Strömsvattnet och dom vackra strövområdena runtomkring. Trädgården är mycket lättskött med en stor massiv granitmur och stiliga stenlagda ytor samt fina planteringar.Det är promenad avstånd till centrala Strömstad vilket ger boendet det bästa av två världar. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration