Vatulandsgatan 11A

Vatulandsgatan 11A

Slutpris

10 050 000 kr


Strömstad

Vatulandsgatan 11A


Slutpris
10 050 000 kr

Strömstad

Pampig fastighet med lägenheter och paradvåning med uteplats mitt i Strömstad.

Unikt tillfälle att förvärva denna fastighet i centrum av Strömstad byggd på 1890 talet med 4 lägenheter varav en paradvåning om 146 kvm. Fastigheten består av 3 våningar, två lägenheter om 69 kvm samt 59 kvm på plan 1 samt en paradvåning på plan 2. Vindsvåningen är oinredd och det finns en 20 kvm lokal på entréplan. På innergården ligger den 4:e lägenheten om 45 kvm i en separat byggnad, byggd 1993. Paradvåningen har härlig känsla med mycket högt i tak, flera stora fönsterpartier, balkong som löper längs nästan hela framsidan av huset med fantastisk utsikt, stora härliga rum för trivsamt umgänge, vacker matsal och vardagsrum i fil, 3 sovrum, helkaklat badrum och separat wc. Imponerande takhöjd om ca 3,20 m. Direktutgång till fin innergård, samt charmig trädgård där du kan njuta av utsikt över staden Med attraktivt läge i Vatuland ligger denna fina fastighet med slående utsikt över Kosterhavet.
Utanför portarna finns alla nöjen och bekvämligheter inom gångavstånd. Den vackra strandpromenaden ligger endast någon minut bort.


Boarea
319 kvm
Driftkostnad
65 435 kr/år
Tomtarea
468 kvm
Såld
2020-08-13

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vatulandsgatan såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vatulandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.