Vatulandsgatan 11A / Strömstad

Pampig fastighet med lägenheter och paradvåning med uteplats mitt i Strömstad.

Slutpris
10 050 000 kr
Boarea
319 kvm
Driftkostnad
65 435 kr/år
Tomtarea
468 kvm
Såld
2020-08-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Vatulandsgatan såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vatulandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vatulandsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva denna fastighet i centrum av Strömstad byggd på 1890 talet med 4 lägenheter varav en paradvåning om 146 kvm. Fastigheten består av 3 våningar, två lägenheter om 69 kvm samt 59 kvm på plan 1 samt en paradvåning på plan 2. Vindsvåningen är oinredd och det finns en 20 kvm lokal på entréplan. På innergården ligger den 4:e lägenheten om 45 kvm i en separat byggnad, byggd 1993. Paradvåningen har härlig känsla med mycket högt i tak, flera stora fönsterpartier, balkong som löper längs nästan hela framsidan av huset med fantastisk utsikt, stora härliga rum för trivsamt umgänge, vacker matsal och vardagsrum i fil, 3 sovrum, helkaklat badrum och separat wc. Imponerande takhöjd om ca 3,20 m. Direktutgång till fin innergård, samt charmig trädgård där du kan njuta av utsikt över staden Med attraktivt läge i Vatuland ligger denna fina fastighet med slående utsikt över Kosterhavet.
Utanför portarna finns alla nöjen och bekvämligheter inom gångavstånd. Den vackra strandpromenaden ligger endast någon minut bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.