Hattevik 2 / Sydkoster / Strömstad

Unik fastighet på Sydkoster med sjöbod och brygga!

Slutpris
10 000 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
20 454 kr/år
Tomtarea
19.4 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
STRÖMSTAD KILE 1:10
Objekttyp
Fritid
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna gård på Hattevik såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Hattevik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sydkoster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik fastighet på Sydkoster med sjöbod och brygga på egen mark med alla erforderliga tillstånd!
Ljuvligt ställe med vidsträckt havsutsikt, sandstrand och gedigen brygganläggning. Fastigheten ligger ostörd utan genomfartstrafik, havets vågor mot stranden eller en och annan båt är de enda ljud som hörs. På fastigheten finns även en äldre lada med stora möjligheter och 2 uthus. Boningshuset har mycket av den gamla charmen bevarad och en vacker kamin i vardagsrummet.
I dagsläget består huset av två lägenheter. Nedre plan med kök, 2 sovrum, vardagsrum, dusch, och toalett. Övre plan består av 4 sovrum, kök, toalett, hall med utgång till balkong med fantastisk utsikt. Här kan du njuta av solen hela dagen, kvällssolen har du på baksidan av huset eller om du sitter vid sjöboden så kan du njuta ända fram till sent på sommaren. Detta är ett unikt läge med egen sjöbod och brygga! En fastighet med stora möjligheter och ett tillfälle som inte dyker upp allt för ofta… Här vill man bo om man uppskattar närhet till naturen, bad, vatten och fantastisk utsikt. Längs vattnet är det bara 500 m till Ekenäs hamn. Detta är en fastighet som måste ses! Välkommen att kontakta mäklaren Robert Andersson om du önskar en visning eller vill veta mer om fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten