Hjovägen 6

Hjovägen 6

Slutpris

2 100 000 kr


Tibro

Hjovägen 6


Slutpris
2 100 000 kr

Tibro

Välrenoverat och praktiskt tvåplanshus med dubbelgarage

På central adress i Tibro finner vi detta fint renoverade tvåplanshus med ett stort dubbelgarage, härligt uterum samt mysig trädgård. Här har det mesta renoverats på senare år så som tak, fasad, fönster, kök och ytskikt. Man välkomnas in i en hall med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Köket är en dröm i vitt med gott om arbetsytor och smart förvaring, härligt ljusinsläpp från fönster åt två håll. Här finns all utrustning man kan tänkas behöva, så som kyl och frys i helskåp, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin. Induktionshäll och köksfläkt är placerat vid den charmiga murstocken i tegel som blir som en centralt placerad köksö. På andra sidan murstocken står en braskamin som bidrar till den stora mysfaktorn. Vardagsrummet rymmer både soffhörna och matsalsdel och här finns utgång till det stora inglasade uterummet samt den mysiga trädgården. Bostaden erbjuder tre sovrum på ovanvåningen, en stor källare med bland annat tvättstuga samt ett dubbelgarage med ett arbetsrum.

Missa inte detta fina och praktiska hus.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
108/50 kvm
Driftkostnad
31 254 kr/år
Tomtarea
1 059 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Skövde

Denna villa på Hjovägen såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Tibro samt även på Hjovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.