Dimbo Aspelund

Dimbo Aspelund

Slutpris

1 200 000 kr


Dimbo— Tidaholm

Dimbo Aspelund


Slutpris
1 200 000 kr

Dimbo— Tidaholm

Lantlig villafastighet med grönskande trädgård

Med vackra omgivningar inbäddat i grönska ligger Dimbo Aspelund, en villafastighet med charmigt bostadshus och garage/gästhus som angränsar till bäcken och kyrkans marker. En grusad gårdsplan, stensatt uteplats, prunkande odlingsbäddar och en äldre stentrapp nere vid bäcken gör detta till en riktig sommaroas.

Bostadshuset har en bibehållen äldre charm men med nyare inslag efter en omfattande renovering under 2007. Det lantliga köket i vitt har alla faciliteter inkl. diskmaskin och dessutom tillgång till ett praktiskt skafferi. Invid köket ligger matrum med dubbeldörrar ut till grusad uteplats, här finns även en separat läs- alt. kontorshörna. I entréplan finns även ett ljust och trevligt vardagsrum samt toalett/dusch/tvätt. Ovanplan utgörs av ett allrum samt sovrum, för den som önskar kan även allrummet nyttjas som ett lyxigare sovrum där det mindre rummet då istället kan bli en perfekt walk-in-closet? Garagebyggnaden inrymmer utöver garage/verkstad även ett gästrum att nyttja sommartid. Bostadshuset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Dimbo är beläget med bra pendlingsavstånd till såväl Tidaholm, Falköping och Skövde. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
89/52 kvm
Driftkostnad
24 598 kr/år
Tomtarea
534 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-30

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Dimbo Aspelund såldes av oss 2022-05-30. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Dimbo Aspelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.