Östra Drottningvägen 59

Östra Drottningvägen 59

Slutpris

2 175 000 kr


Tidaholm

Östra Drottningvägen 59


Slutpris
2 175 000 kr

Tidaholm

Tvåfamiljsvilla i toppskick

Med ett lugnt och samtidigt centrumnära läge ligger Östra Drottningvägen 59, en trevlig tvåfamiljsvilla med en generös trädgårdstomt lummigt avskärmad från grannar och med utsikt mot tennisbanor och Tidan. De två lägenheterna om ca 60 m² och 2 r.o.k. vardera är renoverade i toppskick under 2016 resp. 2018 med trevliga planlösningar och genomgående ljusa och stilfulla val. Vardera lägenhet har tillgång till egen tvättmaskin, diskmaskin samt renoverade våtrum av fackmän. I första plan ligger lägenhet 1 som har genomgående vita väggar, smakfulla laminatgolv och ett kök med plats för matbord samt tillgång till skafferi. Toalett/dusch har matta på golv samt vägg. Med separat ingång i entréplan nås lägenhet 2 som sedan är belägen en trappa upp. Här finns öppen planlösning mellan köket som går i vinkel och vardagsrummet med plats för matbord där emellan. Denna lägenhet är utrustad med helkaklad toalett/dusch/tvätt med spotlights i tak. Från lägenhet 2 nås även en balkong, utöver det finns gott om plats i den stora trädgården för ytterligare uteplats!

Byggnaden värms via bergvärme och är ansluten till fiber (två anslutningar). I vardera lägenhet finns separata elmätare där hyresgäster har sina egna abonnemang. Under senare år har en mängd förbättringar utförts så som nytt tak (2015), 3-glasfönster isoler (2016), nya ytterdörrar och balkongdörr samt helt ny el inkl. centraler i lägenheterna. Dessa renoveringar tillsammans med aluminiumfasaden ger ett nästintill underhållsfritt ägande. Fastigheten inbringar idag en årlig intäkt om 138 000 kr, hyresgästerna önskar bo kvar men för den köpare som inte ämnar fortsätta uthyrningen av ena/båda lägenheterna finns möjlighet till uppsägning. Driftskostnaden ligger på 27 277 kr/år, en förmånlig kostnad tack vare husets energieffektivitet.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp". Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
108/54 kvm
Driftkostnad
27 277 kr/år
Tomtarea
876 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-16

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Östra Drottningvägen såldes av oss 2022-06-16. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Östra Drottningvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.