Bäck Backgården norra 2

Bäck Backgården norra 2

Slutpris

950 000 kr


Folkabo— Tidaholm

Bäck Backgården norra 2


Slutpris
950 000 kr

Folkabo— Tidaholm

Torpidyll med naturskönt läge

Precis som dansbandet Sven-Ingvars sjunger "Ett litet rött paket med vita snören" är Bäck Backgården Norra 2 som en liten present med sin klassiska färgsättning & natursköna läge. I det enkla bor de vackra, här har ni verkligen torpdrömmen!

I Bäck mellan Falköping och Tidaholm finner ni denna näpna fastighet. Här njuter ni av fågelkvitter och kaffe på verandan, bjuder vännerna på grill och har utsikt ner mot grannens fina damm. Den lilla stugan inrymmer allt du behöver, vardagsrum med ljusa väggar och brädgolv. Sovrum med oisolerad vind som rymmer extra sängplatser, kök i varmgråa toner och med plats för matgrupp samt ett traditionellt gå-in-skafferi som sig bör på landet. Toalett och dusch finns invid kök och från hallen nås altandäck om ca 45 kvm. På tomten finns en mindre gäststuga med ytterligare två sängplatser, fd. ladugård utgör idag praktisk logdel som inbjuder till festligheter. Här ryms även förvaring av både fordon och möblemang i loft. Invid loge finns fd. djurdel som nu nyttjas som mindre verkstad och är perfekt för den händigt att husera. På gårdsplanen finns även en mindre pumphuset/förråd för eget vatten, trädsgårdstomten är fylld av perenner och här kan ni hissa flaggan i flaggstången vid kalas. Uppvärmningen sker via oljefyllda el-radiatorer, braskamin (ej nyttjad), luftvärmepump-för kyla. I samband med försäljningen kan även lösöre köpas till förmånligt pris, ett snabbt tillträde om köpare önskar är möjligt.

Fastigheten hör till byn Folkabo som ligger strategiskt med närhet till flera städer, Tidaholm nås inom 12 km och Falköping inom 22 km. Här är det lugnt och trivsamt med naturen nära, i byn finns både förskola och skola till åk 6. Besök gärna byns sommarkafé och ta cykeln till badplatsen Otterstorpasjön några minuter bort. I närliggande socknar finns dessutom jordgubbsodling, café, inredningsbutik och flertalet besöksmål. Njuter du av skog och sjö då kanske bärplockning och fiskemöjligheter på Hökensås lockar i närområdet.

Kom och insup denna fastighet med alla era sinnen, torpdrömmarna kan nu förverkligas. Välkommen!


Boarea
56 kvm
Driftkostnad
18 035 kr/år
Tomtarea
1 416 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Bäck Backgården norra såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Bäck Backgården norra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.