Kanalgatan 44

Kanalgatan 44

Slutpris

1 670 000 kr


Tidaholm

Kanalgatan 44


Slutpris
1 670 000 kr

Tidaholm

Generös familjevilla med ett lugnt läge

Med ett lugnt och familjevänligt läge nära skolor, centrum och Hellidsbergets utbud av natur och motionsspår ligger Kanalgatan 44, en gedigen villa i 1,5 plan med en generös trädgårdstomt ostörd från trafik och med gott om perenna träd och buskar.

Välkommen in i entréplanet som utgörs av hall, kök i neutrala toner renoverat under 2016, vardagsrum, ett stort allrum, helkaklad toalett/dusch (2016) med golvvärme samt tvättstuga. I ovanplan finns hemmets mer privata del med hela fyra sovrum, badrum samt ytterligare ett allrum som med fördel kan nyttjas som t.ex. extra tv-rum. Gott om förvaringsutrymmen med flertalet skjutdörrsgarderober och en klädkammare i entréplan. I anslutning till köket finns en överbyggd altan som delvis är inglasad, härlig att njuta av sommaren på! Bostadshuset har under senare år genomgått flera större renoveringar så som nya fönster, nytt tak, nya eldragningar och ny elcentral samt nya elradiatorer och installation av luft/luftvärmepump.

På fastigheten finns även garagebyggnad med plats för en bil samt förvaring och jordkällare. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
28 745 kr/år
Tomtarea
1 405 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-11-22

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Kanalgatan såldes av oss 2021-11-22. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Kanalgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.