Klippan 11

Klippan 11

Slutpris

550 000 kr


Daretorp— Tidaholm

Klippan 11


Slutpris
550 000 kr

Daretorp— Tidaholm

Skapa ditt egna sommarparadis vid populära Hökensås

I det natursköna området Bäckadal ligger Klippan 11. Via skogsväg når man denna undangömda tomt med lummigt och enskilt läge.

Enklare fritidshus med gäststuga och förrådsbyggnader på en generös tomt om 9 150 kvm. Huset har ett renoveringsbehov och skulle kunna utgöra ett projekt för den händiga eller för den som drömmer om att uppföra sitt egna sommarparadis. Bostaden inrymmer idag totalt tre rum varav ett sovrum samt en enklare pentry. Tomten omgärdas av en äldre stenmur och delas upp av en porlande bäck som är urgrävd för grundare bad. Med hänsyn till den generösa tomtstorleken så finns det gott om utrymme för att uppföra nyproduktion.

Med endast 5 minuters gångväg (800 m) till Bredsjön som ligger i Hökensås naturreservat kan man här njuta av ett svalkande dopp. Många besöker dessa natursköna omgivningar för att vandra på de vackra vandringslederna som finns i området eller nyttja de flera cykellederna. I skogarna finns det också gott om bär och svamp att plocka. Hökensås är också känt som nordens största fritidsfiskeområde med flera bra fiskesjöar i närheten. Vill man hellre bada i en större sjö så är det endast 15 minuters bilfärd till Vättern. I närheten av Hökensås finns också några mindre närlivsbutiker och vill man ha ett bredare serviceutbud så ligger Habo, Mullsjö och Tidaholm på ett avstånd om ca 2 mil, samt Jönköping med ca 4 mils avstånd.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
11 266 kr/år
Tomtarea
9 150 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Klippan såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Klippan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.