Norra Ringvägen 29

Norra Ringvägen 29


Tidaholm

Norra Ringvägen 29



Tidaholm

Ljus 3:a med A-läge

På Norra Ringvägen 29 bor ni med ett centralt läge, har fritt från insyn och balkong i söder. En 3:a väl värd att ta en extra titt på!
Denna bostadsrätt om 68 m² är ljus, fräsch och bra planerad. Här finner ni vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen där solen kan njutas mest hela dagen, två sovrum i bra storlek och kök med vitlackade skåpsluckor och plats för matbord. Här är det även förberett för diskmaskin. Bostaden binds samman av entréhallen i vinkel som erbjuder bra avhängning och gott om garderober. Badrummet är renoverat av bostadsrättsföreningen i samband med stambyte år 2000 och är försett med badkar samt har förberett för tvättmaskin.
I månadsavgiften ingår VA, värme, TV, el, bostadsrättstillägg samt förråd. Här bor ni central med både gamla och nya torget på promenadavstånd där ni finner såväl matvarubutiker, shopping och restauranger.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
5 399 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Norra Ringvägen såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Norra Ringvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.