Skolgatan 3N

Skolgatan 3N


Centrum— Töreboda

Skolgatan 3NCentrum— Töreboda

Fin och välvårdad 2:a med centralt läge!

Nu saluförs denna hemtrevliga 2:a om 72 kvm!
Ljus och fin gavellägenhet med praktisk planlösning med ljusinsläpp från flera väderstreck, kök med full maskinell utrustning och renoverat badrum med egen toppmatad tvättmaskin. Dessutom har du mysig balkong med förmiddagssol med utsikt över den trevliga innergården.

På gården utanför finns uteplats, grill och odlingsmöjligheter för föreningens medlemmar att nyttja. Väldigt fräsch gemensam och välutrustad tvättstuga och cykelförråd samt eget vindsförråd erbjuds.

Från bostaden är det gångavstånd (ca 2 min) till Töreboda centrum där allt som vardagen kräver finns såsom mataffärer, restauranger, kafeér, apotek, flertalet butiker etc. Goda kommunikationer med buss och tåg från centralstationen även det ett stenkast bort. Ca 1,5 timme med tåg till Göteborg och 2,5 timme till Stockholm.

Töreboda har härliga omgivningar med vacker natur som ger möjligheter till avkoppling och friluftsliv. I närheten finns också flera motionsspår och andra träningsanläggningar såsom gym, padelhall, fotbollsplaner och hockerink etc. Göta kanal nås en kort promenad bort om man önskar strosa längs kanalen och kika på båtarna som åker förbi under sommarhalvåret.

Välkommen att anmäla till visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
5 439 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-25

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2024-02-25. Se alla våra försäljningar i Töreboda samt även på Skolgatan.

Boka värdering
Sanne Skartnes
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad