Tallbarrsvägen 12 / Torslanda / Göteborg

Villa i Torslanda - Populärt område!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
114/114 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Tomtarea
714 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Tallbarrsvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Torslanda samt även på Tallbarrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torslanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i vinkel byggd 1965 från Siporex Småhus. Ett bra grundfastighet där man gjort en del nyttiga saker som takrenovering och dränerat om fastigheten delvis samt satt in Elitfönster mot altanen och sydgaveln. Ett renoveringsobjekt med otroligt välplanerade ytor och möjlighet att göra till sitt drömboende. Hela 4 sovrum i entréplanet och möjlighet till minst 1 sovrum i källarplanet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vackra Torslanda - nära både hav & storstad

Vackert beläget på Sydvästra Hisingen, nära hav och natur finner du Torslanda. Här har du lyxen att befinna dig i avkopplande miljöer med storstadspuls endast tjugo minuter bort.

Vackra skärgårdsmiljöer

Kustnära Torslanda erbjuder vackra avkopplande miljöer som bland annat kan upplevas genom de trevliga promenadslingorna som finns med utsikt över havet. Med närheten till havet kommer även fördelen att ha flertalet badplatser att njuta av nära till hands. Telegrafberget i Sillvik har en milsvid utsikt över Göteborgs skärgård och därifrån kan du se bland annat hela vägen till Carlstens Fästning på Marstrand. För den friluftsintresserade finns även en campingplats i Lilleby. Förutom den vackra och kustnära naturen i finns även ett rikt friluftsliv i Torslanda. Träningsanläggningar och föreningar för olika typer av idrott finns tillgängligt och nära till hands finner du både stall och ridskolor. Precis vid havet finns Torslanda Golfklubb som bland annat har en 18-hålsbana.

Shopping och Kultur nära till hands

På Torslanda torg har du fri parkering och du hittar bland annat Apotek, Hemköp, Gym och flera olika restauranger där. Dessutom har du Amhult Centrum där du bland annat har bank, ICA Maxi, Apotek, restauranger med mera. Kulturhuset Vingen erbjuder både nöje och kultur i form av bio, teater och en konsthall. I Kulturhuset Vingen finns också ett trevligt café där du kan njuta av hembakt. Möjligheten att boka samlings- eller konferenslokaler i byggnaden finns också.

Familjevänligt

Med naturen runt hörnet är Torslanda perfekt för barnfamiljer. Grönskande områden och lekplatserna i Torslanda är idealiskt för barnlek. Många barnfamiljer söker sig till Torslanda, därmed finns flertalet förskolor, grundskolor, fritidshem och öppna förskolor nära till hands.

Historia

Thorlandum benämndes Torslanda socken fram till mitten på 1600-talet och betyder Tor Land. Torslanda Havsbadskoloni anlades 1924 på Skeppstadsholmen som omfattade 123 kolonilotter. Det var då den första havskolonin i Skandinavien och det var Herman Lindholm, en kommunalpolitiker som kom på idén.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.