Köpmansgatan 2 / Tråvad / Vara

Centralt med lantligt läge i Tråvad

Slutpris
550 000 kr
Boarea/biarea
68/20 kvm
Driftkostnad
22 179 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna villa på köpmansgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Tråvad samt även på köpmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tråvad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantligt läge i Tråvad där delar av fastigheten angränsar mot kommunens grönområde.
Mysig 1 ½-plansvilla om 3 rum och kök, vilken uppfördes 1924. Detta hus passar ypperligt som både fritidsbostad och åretruntboende.
På den trevliga tomten med fruktträd och buskar finner vi dessutom ett vidbyggt uterum och garage med förråd.
På bekvämt gångavstånd finns bl.a. badplats, pizzeria, livsmedelsbutik och barnomsorg till åk 3.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tråvad

Tråvad, beläget vid kräftrika ån Lidan, har mysig badplats och en liten livsmedelsaffär och pizzeria. Förskola och skola årskurs 0-3 finns på orten. Buss går dagligen till Vara, flest turer runt skoltid. Idrottsklubben samverkar med Larv och heter Tråvad/Larv och har bland annat fotboll på schemat.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara och mysig badplats finns i Tråvad.

Sport och fritid i Vara

Idrottsklubben i Tråvad samverkar med Larv och heter Tråvad/Larv och har bland annat fotboll på schemat. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Buss går dagligen från Tråvad till Vara, flest turer runt skoltid. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Förskola och skola årskurs 0-3 finns i Tråvad. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.