Branåsvägen 8 / Strömslund / Trollhättan

VILLA I STRÖMSLUND

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
108/110 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Totalareal
975 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Branåsvägen såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Branåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva denna gedigna och välplanerade enplansvilla med källare om totalt 218 kvm användbar yta i omtyckta och lugna Strömslund! Huset erbjuder generösa ytor med stort vardagsrum i vinkel med öppen planlösning in mot köket, fyra sovrum, gillestuga i källaren samt fräscha tvätt - och duschutrymmen. Bergvärme är installerat för låga driftskostnader, nyare treglasfönster och taket byttes tidigt 2000-tal. Fantastisk insynsskyddad trädgård på baksidan med stort uterum och altan med bästa solläge i sydväst! Garage och förråd i källaren och fiber är installerad. Barnvänligt område med närhet lekplatser, naturområden och promenadavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.