Dragarevägen 44 / Strömslund / Trollhättan

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 645 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dragarevägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Dragarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljuvlig markplansfyra med uteplats och gräsmatta i sydvästvänt läge! Här bor du med egen entré och parkeringsplats i populära HSB brf Strömslund. Vidare är planlösningen genomtänkt med stora rum och öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden är ljus och luftig samt har genomgående parkettgolv alt. klinkergolv (vattenburen golvvärme i hela bostaden). I köket erbjuds gott om förvaring, fullhöjds kyl och frys (-19) och har utrymme för köksbord om 6 platser. Vidare har det helkaklade badrummet såväl golvvärme som tvättpelare.

Som om inte ovan vore nog bor du precis intill skog och friluftsliv samt med cykelavstånd om ca 10 minuter till centrum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.