Dragarevägen 60 / Strömslund / Trollhättan

TRIVSAM TREA MED BALKONG

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 025 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dragarevägen såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Dragarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta och lugnt belägna HSB Brf Strömslund finns det nu chansen att förvärva denna fina bostadsrätt om tre r o k. Lägenheten är belägen i föreningens i sista hus på gatan vilken gör att man får ett fritt och insynsskyddat läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man även har en kamin samt utgång till den stora balkongen med bästa solläge!
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. Skidstugans motionsspår och naturområden har man runt hörnet och för den som gillar fotboll har man utsikt över Torsbovallens fotbollsplaner. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.