Drottninggatan 10 / Tingvalla / Trollhättan

Trea med öppen spis och balkong

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 977 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att se denna mysiga och helrenoverade lägenhet på Drottninggatan 10 som ligger endast en halv tappa upp i huset! Här finner du en lägenhet om tre rum och kök, där ägarna har lyckats få till både en stilfull och mysig känsla. Alla rum har spotlights i taket och likadant laminatgolv vilket binder ihop rummen på ett mycket trevligt sätt. Köket har gott om plats för förvaring och mycket bra arbetsyta vid den längre köksbänken. Från matplatsen är det öppet in till vardagsrummet där du finner en vacker öppen spis som går att elda i! Två bra sovrum, samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme samt balkong åt den lugna innergården. Bra möjlighet att få parkering direkt vid inflyttning! Här bor man med ett riktigt bra läge vid resecentrum samt närhet till allt som centrum har att erbjuda. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

TINGVALLA

Här bor du bekvämt med närhet till allt!

FRITID OCH NÄRSERVICE

I Tingvalla bor du i ett trevlig område ett stenkast från centrum. Här finns tandläkare, vårdcentral, barnvårdcentral och ungdomsmottagning med närhet till centrum och dess utbud av restauranger och butiker. Tingvalla erbjuder även ett flertalet parker, en stor lekplats med tema "Macken" samt närhet till Slättbergshallen för den bandy eller hockeyintresserade. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

KOMMUNIKATION

I området har du närhet till såväl Resecentrum som Drottningtorget med goda kommunikationsmöjligheter.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

I området finns förskola, gymnasieskola och Högskolan Väst med närhet till grundskola i närliggande områden. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL TINGVALLA & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.