Garnviksvägen 38 / Öresjö / Trollhättan

Charmigt fritidshus från -35 med högt och lite avskilt läge samt med närhet till Öresjö!

Slutpris
1 040 000 kr
Boarea/biarea
32/5 kvm
Driftkostnad
16 156 kr/år
Tomtarea
2 440 kvm
Såld
2020-11-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Garnviksvägen såldes av oss 2020-11-22. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Garnviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öresjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva ett fritidshus i populärt område ute vid Öresjö!
Huset ligger högt beläget samt lite avskilt och innan det är fullt lövat ute har man viss sjöutsikt.
På fastigheten finns även en separat byggnad om ca 25 m² som är uppförd omkring -79/-80. Där finns ett ganska rymligt rum samt badrum med torrtoalett, dusch och intilliggande bastu samt en källare, som kan användas som hobbydel och förvaring.

Huvudbyggnaden är uppförd 1935 och har mycket av originaldetaljerna bevarade som bland annat trägolv, vitmålade trätak, öppen spis och vedspis i gjutjärn - varav de sistnämnda bidrar till en hög trivselfaktor. Huset fördelas på ett ganska rymligt kök samt storstugan. Från storstugan har man även utgång till inbyggd veranda i sydostläge. Här finns också en vind som skulle kunna inredas till ett sovloft.

På senare tid har stället inte nyttjats och därför är det i behov av underhåll och då mest utvändigt.
Vatten genom egen djupborrad brunn (indraget i köket via enkel slanglösning - endast för sommarbruk) samt gemensamt avlopp via samfällighetsförening (OBS! ej inkopplat).

Läget är fridfullt och man har vacker natur och stora strövområden runt omkring. En allmänning leder ner till sjön (endast ca 300 m från fastigheten), vilket gör det enkelt att ta sig ner för ett dopp och svalka av sig en varm sommardag!

Fastigheten säljs inklusive möbler och övrigt lösöre.
Någon mer städning kommer ej att utföras vare sig av byggnader eller tomt.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.