Gryningsvägen 3 / Björndalen / Trollhättan

TREA MED BALKONG I BJÖRNDALEN

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
7 082 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gryningsvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Gryningsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och rymlig bostadsrätt om tre r o k i HSB Brf Solgården i Björndalen! Ljust kök med nyare vitvaror, stort vardagsrum med fransk balkong och två sovrum varav det ena med en stor skjutdörrsgarderob med riktigt bra förvaring. Balkong med härligt solläge åt söder och till lägenheten ingår det ett garage. Fiber om 250 Mbit/s igår i avgiften.
Lugnt och omtyckt område med skola, naturområden runt knuten och promenadavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.