Halvors väg 17

Halvors väg 17

Slutpris

2 800 000 kr


Sandhem— Trollhättan

Halvors väg 17


Slutpris
2 800 000 kr

Sandhem— Trollhättan

Trivsamt radhus på populära Sandhem.

Välkommen till Sandhem och det trivsamma området utmed Halvors väg! Här har vi ett riktigt bekvämt och fint boende för familjen med närhet till bland annat flera skolor, förskolor, konstgräsfotbollsplan, populära Storegårdsparken med ny fin aktivitetsdel, mataffären ICA Jätten och Stavre vårdcentral. Bostaden består av 124 väldisponerade kvm och inrymmer här finns möjlighet till 4 sovrum. Det riktigt fina uterummet på baksidan ger bostaden ett "extrarum" för mysiga stunder med familj och vänner i kvällssolen. Från den lilla lättskötta trädgården kan ni skörda era egna vinbär, jordgubbar, björnbär eller rabarber till frukostgröten om man så önskar. I föreningen finns även ett samlingsrum för kalas eller möten och en gemensam tvättstuga.

Välkommen på visning !


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
31 998 kr/år
Tomtarea
209 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.