Hovslagaregatan 20 / Kronogården / Trollhättan

Markplanslägenhet helt utan trappor!

Slutpris
550 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 645 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagaregatan såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hovslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kronogården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Markplanslägenhet helt utan trappor! Här bor ni i rymlig lägenhet med insynsskyddad balkong mot skogsdunge. Här erbjuds rejält kök med diskmaskin och utrymme för köksbord för stora sällskap. Vidare har ni vardagsrummet med parkettgolv och utgång till den tidigare nämnda balkongen. Därtill finns två sovrum varav det ena har tillgång till klädkammare. Slutligen har ni badrummet som är stamrenoverat 2004-2005 med badkar. Kanske väljer ni att sätta in duschkabin och tvättmaskin? Till lägenheten hör ett källarföråd samt en matkällare. Vidare har ni möjlighet att få parkering omgående i anslutning till tillträde!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.