Kvarnvägen 47

Kvarnvägen 47

Slutpris

2 800 000 kr


Strömslund— Trollhättan

Kvarnvägen 47


Slutpris
2 800 000 kr

Strömslund— Trollhättan

Mysigt hus uppfört 1909 med uthyrningsmöjligheter!

Välkommen till detta mycket tilltalande och charmiga hus i mysiga Strömslund! Huvudbyggnaden har en boarea om 94kvm, lägenheten ovanför garaget är 32kvm och garage samt tvättstuga är om 41kvm. Med en öppen planlösning, två eldstäder och spa-bad besitter detta hus många eftertraktade egenskaper. På entréplan har huset sina främsta sällskapsytor där det välutrustade köket och vardagsrummet med kamin möts i en öppen och mycket praktisk planlösning. En våning upp har ni husets mer privata del där sovrummet finns samt en mycket mysig läshörna med öppen spis. Här finns även i dagsläget en yta som nyttjas som arbetsplats. På ovanvåningen finner ni även husets badrum med dubbla handfat och spa-bad. Inne i huset har de nuvarande ägarna lagt golvvärme på hela entréplan samt på ovanvåningen.

Huset genomgick en gedigen renovering år 2006 då bland annat bergvärme installerades och nytt tak lades. Samma år byggde även nuvarande ägare garaget samt tvättstugan om totalt 41kvm med plats för bilen. Här finns det även gott om förvaringsmöjligheter och för den händige finns det fina möjligheter till en fräck matkällare. Ovanpå garaget finner ni en praktisk lägenhet om 32kvm som går att hyra ut om så önskas. Andra användningsområden skulle annars kunna vara tonårsrum, kontor eller kanske hobbyrum. För dig som pendlar till Göteborg når du smidigt och enkelt resecentrum efter en bussresa om 10 min, väl där tar tåget dig till Göteborg på 37 minuter. Välkomna att boka in er på visning!


Boarea
94 kvm
Driftkostnad
26 157 kr/år
Tomtarea
668 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-01-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.