Lilla Håjumsgatan 11 B / Centrum / Trollhättan

Trea i centrum med låg avgift & balkong!

Boarea
65 kvm
Avgift
3 043 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Håjumsgatan såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Lilla Håjumsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Lilla Håjumsgatan 11B och denna tilltalande trerummare! I lägenheten finner ni bland annat ett kök med plats för matbord, två sovrum med garderober, vardagsrum med en fin fiskbensparkett och ett snyggt helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Sist men absolut inte minst har lägenheten en riktigt härlig balkong med sol från morgon till kväll. Välskött förening med bra koll på både fastigheten och ekonomin! I närområdet finns pizzeria, mataffär och spelbutik. En kortare promenad tar dig till torget, Högskolan Väst, resecentrum och stans utbud av butiker och restauranger. De fina omgivningarna och promenadstråken längs kanalen hittar du bara två kvarter bort.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

CENTRUM

Trollhättans stadskärna ligger med ett tilltalande läge längsmed Göta Älv. Här bor du bekvämt närhet till allt.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, motionsanläggningar och caféer. Fina promenadstråk runt kanalområdet och Spikön. Stadens torg är ombyggt och invigs i årsskiftet mellan 2019/2020 Längs gågatan ligger Folketshus, där finns bibliotek, bio, och diverse utställningar.

KOMMUNIKATION

Centrum erbjuder goda bussförbindelser till stadens olika stadsdelar samt täta avgångar med tåg till bland annat Göteborg.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Gymnasieutbildning på Folkuniversitetets gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. Här finns även möjlighet till högskoleutbildning på Högskolan väst där det studerar omkring 15 000 studenter.

VÄLKOMMEN TILL CENTRUM & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.