Olof Palmes gata 9 A / Centrum / Trollhättan

CENTRAL TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
4 286 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olof Palmes gata såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Olof Palmes gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vilken fantastiskt fin lägenhet!! Centralt belägen bostadsrätt om två r o k i Brf Apollo 1 med allt stan har att erbjuda precis runt knuten. Lägenheten har de senaste åren renoverats och planlösningen ändrats för att få till en riktigt social bostad med öppen planlösning mellan det nyrenoverade köket, vardagsrummet och hallen. Där till har man ett stort sovrum, en rejäl Walk-in-closet och ett fräscht helkaklat badrum. Lugn bostadsrättsförening med nybyggd uteplats, bredband ingår i avgifterna och utanför huset har man fina Betty Becks park. Resecentrum och Högskolan Väst har man en kort promenad bort. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.