Österlånggatan 13 B / Centrum / Trollhättan

Snyggt renoverad tvårumslägenhet med låg avgift!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 959 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och fräsch tvårumslägenhet med centralt läge på Österlånggatan!
I trevliga föreningen Brf Vulcan bor du med låg månadsavgift som inkluderar två förråd, uppvärmning, tv och internet. Inom kort kommer föreningen dessutom utöka hastigheten till 100/100 mbit.
Bostadsrätten erbjuder fint renoverade ytskikt i så gott som hela lägenheten. Vardagsrummet har en snygg kombination av kalkfärgade väggar mot tegel och både kök och sovrum har vita panelväggar. Köket är inrett i vitt med såväl vitrinskåp som inbyggd kyl/frys som ger en smakfull kontrast till bänkskiva i betongimitation. Dessutom har köket utrustats med diskmaskin!

Österlånggatan 13 B har ett utmärkt centralt läge med närhet till Resecentrum, Högskolan Väst, Göta älv och centrums utbud av restauranger och butiker.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.