Östra Fjärilsvägen 103 / Lextorp / Trollhättan

Renoverat radhus med garage och dubbla uteplatser!

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea
101.5 kvm
Avgift
6 628 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Fjärilsvägen såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Östra Fjärilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta radhus på Östra Fjärilsvägen 103! En mycket fräsch och renoverad bostad med både insynsskyddad altan, gräsmatta, parkeringsplats och garage. Det sistnämnda med fjärrstyrd port. Vidare erbjuds ett renoverat kök med fullhöjdskyl och -frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och utrymme för köksbord om 4 platser. Vardagsrummet är luftigt med ljusinsläpp från två håll och med utgång till den tidigare nämnda altanen och gräsmattan. Därtill erbjuds ett sovrum med stor skjutgarderob på entréplan samt två sovrum och stor klädkammare på övre plan. Som om inte ovan vore nog - här bor ni även med renoverat badrum, renoverad toalett och renoverad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

LEXTORP

Lextorp är en stadsdel med ca 4 000 invånare i södra utkanten av Trollhättan som till större delen uppfördes från början av 1970-talet och tio år framåt.

FRITID OCH NÄRSERVICE

När man bor på Lextorp har man närhet till motion! Här finns naturområde med motionsspår och stora Granngårdens motionscenter med en mängd olika idrottsutövningar och konstgräsplan. I området finns det även livsmedelsbutik, ett par olika restauranger och populära motorcykelbutiken Bike.

KOMMUNIKATION

Från Lextorp har man mycket goda bussförbindelser med centrum samt resecentrum och man har även bra pendlingsläge mot Göteborg i och med närheten till E45:an.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

På Lextorp finns Lextorpsskolan som har undervisning F-6 och det finns även dagisverksamhet i området.

VÄLKOMMEN TILL LEXTORP & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.