Östra Fjärilsvägen 103

Östra Fjärilsvägen 103

Slutpris

1 310 000 kr


Lextorp— Trollhättan

Östra Fjärilsvägen 103


Slutpris
1 310 000 kr

Lextorp— Trollhättan

Renoverat radhus med garage och dubbla uteplatser!

Välkomna till detta radhus på Östra Fjärilsvägen 103! En mycket fräsch och renoverad bostad med både insynsskyddad altan, gräsmatta, parkeringsplats och garage. Det sistnämnda med fjärrstyrd port. Vidare erbjuds ett renoverat kök med fullhöjdskyl och -frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och utrymme för köksbord om 4 platser. Vardagsrummet är luftigt med ljusinsläpp från två håll och med utgång till den tidigare nämnda altanen och gräsmattan. Därtill erbjuds ett sovrum med stor skjutgarderob på entréplan samt två sovrum och stor klädkammare på övre plan. Som om inte ovan vore nog - här bor ni även med renoverat badrum, renoverad toalett och renoverad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
101.5 kvm
Avgift
6 628 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.