Paradisvägen 73 / Källstorp / Trollhättan

Kanonfint parhus i barnvänligt område!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
6 676 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna parhus på paradisvägen såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på paradisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Paradisvägen och detta mycket tilltalande bostadsrättsparhuset! Här bor ni i ett lugnt område som erbjuder närhet till skolor, förskolor, idrottsanläggningar, motionsspår och härliga naturområden. Inne i bostaden finner ni ett fint kök som nyligen renoverades, sällskapsrum på båda våningsplanen, tre sovrum och två badrum varav det ena renoverades under 2019. Uteplatser på både fram- och baksidan av huset gör att man kan njuta av solen från morgon till kväll.

Detta är en bostad ni bör uppleva på plats, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten