Peter Baggegatan 2B / Stavre / Trollhättan

Trevlig fyra med hiss, balkong & bra läge!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
6 765 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peter Baggegatan såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Peter Baggegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig fyra på Stavre med hiss & balkong! Här bor du med härlig insynsskyddad balkong, rymligt vardagsrum med burspråk och 3 bra sovrum. Köket har fullhöjdskyl och -frys, diskmaskin och utrymme för köksbord om fyra platser. Vidare finns både badrum och toalett samt gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober och källarförråd. Här på Stavre bor du bekvämt med närhet till såväl ICA Jätten som till centrum och resecentrum. Dit tar man sig genom en kort promenad på 10-15 minuter eller enkelt med buss som avgår endast 200 meter från lägenheten. Därtill skola tvärs över gatan!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

STAVRE

Området Stavre är mycket populärt och består till största delen av villabebyggelse från 1920-talet till början av 1950-talet, och är en blandning av villor och flerbostadshus.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Idrottsplatsen Edsborg ligger i området och här spelar FCT sina hemmamatcher. Här utövas även friidrott. I Stavre finns populära Ica Jätten som är en rejäl Ica butik som ligger mitt i villaområdet. Hit åker man från när och fjärran för att handla. I området finns även ett par pizzerior, blomaffär, frisör och kiosk.

KOMMUNIKATION

Lokalbussen går regelbundet in till centrum och det går även enkelt att ta sig med cykel in till centrum eller Resecentrum.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Såväl Fridaskolan som Stavreskolan som båda är F-9 skolor ligger i området. Det finns flera förskolor för de yngsta.

VÄLKOMMEN TILL STAVRE & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.