Repslagaregatan 4B / Tingvalla / Trollhättan

Trivsam lägenhet med balkong och möjlighet till parkering!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 899 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast en halv trapp upp finns nu denna ljusa lägenhet med balkong till försäljning. Här erbjuds rejäl takhöjd, djupa fönsterbrädor samt ljuslackerat parkettgolv i vardagsrum, sovrum, hall och matplats. Köket renoverades 2014 i ljusa kulörer och har idag integrerad diskmaskin. Vidare har ni stort vardagsrum där ni når den tidigare nämnda balkongen. Sist erbjuds ett helkaklat badrum med badkar och golvvärme - kanske väljer ni att sätta in duschkabin och tvättmaskin istället? Bostaden ligger endast 300 meter från centralstationen vilket innebär fantastiska pendlingsmöjligheter samt att Högskolan Väst och centrum ligger inom kort promenadavstånd.

PS. inom kort kommer varje lägenhet erbjudas en parkeringsplats för 200 kr/månad (valfritt).

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.