Solrosvägen 7E / Dannebacken / Trollhättan

Kedjehus med toppenläge i lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
1 885 000 kr
Boarea/biarea
108/6 kvm
Tomtarea
165 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-04
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Solrosvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Solrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dannebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kommer tillfället att förvärva ett kedjehus i trevlig Dannebacken, perfekt för barnfamiljen! Huset har trevligt gavelläge, uteplats och angränsande grönområde med lekplats för de allra minsta. Utöver det finns möjlighet att sätta sin egen prägel inomhus. Huset har två badrum, tre sovrum varav ena med fransk balkong, kök med angränsande matsal och stort vardagsrum. Från vardagsrummet når du baksidan av huset med en altan och liten gräsmatta, helt insynsskyddat! Huset har fjärrvärme och gott om förvaringsmöjlighet med flera förrådsutrymmen. Ett garage i länga tillhör bostaden.

Huset säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information.

Solrosvägen erbjuder närhet till såväl skola, förskola, idrottsanläggning och motionsspår samt mataffär. Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

DANNEBACKEN

Lugnt och barnvänligt område öster om stan med övervägande del hyresrätter och småhus. Byggnaderna är till största delen uppförda under 40- och 70-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Här finns fina lekparker och parker. För den idrottsintresserade finns det gym och tennisbanor. I området ligger också Edsborg som är hemmaarena för FC Trollhättan. På Edsborg utövas även friidrott.

KOMMUNIKATION

Från Dannebacken åker man enkelt med buss eller cyklar in till centrum och tågstationen. Närhet till E45 för pendling mot Göteborg.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Flera förskolor finns i området och grundskolorna Lyrfågel-, Stavre- och Fridaskolan ligger på gångavstånd.

VÄLKOMMEN TILL DANNEBACKEN & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten