Spannmålsgatan 12 B

Spannmålsgatan 12 B

Slutpris

1 995 000 kr


Centrum— Trollhättan

Spannmålsgatan 12 B


Slutpris
1 995 000 kr

Centrum— Trollhättan

Centralt med inglasad balkong mitt i centrum!

I HSB:s välskötta och omtyckta Brf Apollo hittar vi denna riktigt fina bostadsrätt som är bekvämt belägen en våning upp. Föreningen är skuldfri, här är stamrenoverat och internet ingår i den låga månadsavgiften! Här finner vi ett nytt, påkostat kök från Marbodal med köksö och gott om plats för matbord, vardagsrum med utgång till inglasade balkongen, ett ljust sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. För den som önskar så går matplatsen att dela av till ett extra sovrum/kontor om så önskas. För den som föredrar ett lugnt och centralt läge så är detta perfekt! Här finner du restauranger, bageri, shopping, träningsanläggningar och alla fina promenadstråk runt kanalen och Spikön rätt utanför dörren! Bra pendlingsläge till Göteborg då man når Trollhättans Resecentrum på fem minuters promenad.

Välkommen att boka visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 457 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.