Stamkullevägen 281 / Sandhem / Trollhättan

Trivsamt gavelkedjehus på Sandhem!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
40 820 kr/år
Totalareal
422 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Stamkullevägen såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Stamkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har du chansen! Rymligt kedjehus med gavelläge, vidbyggt garage och generöst tilltagna utrymmen för hela familjen! Entrévåningen är härligt luftig med rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket på ett härligt sätt inbjuder till samvaro med vänner och familj. På ovanvåningen finner du fyra rum som med fördel kan användas till både sovrum, kontor eller annat. Du parkerar enkelt bilen på uppfarten bredvid huset eller i garaget och har mycket bra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap, utemöbler och annat i förrådet bakom garaget. Här är du nära till det mesta med Sandhemsspåret runt knuten, flera skolor, förskolor, närbutik med pizzeria och flera mataffärer. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn