Storegårdsvägen 1 / Sandhem / Trollhättan

Gavelradhus på Sandhem!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
89/43 kvm
Driftkostnad
30 900 kr/år
Tomtarea
172 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Storegårdsvägen såldes av oss 2016-11-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Storegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta riktigt fina gavelradhus i familjevänliga Sandhem. Här bor ni i ett riktigt fräscht och tilltalande radhus som är i mycket gott skick. Huset har omsorgsfullt renoverats 2005/2006 då det försågs med ett nytt kök, helkaklat badrum, inglasat uterum, altan och nu senast stensattes hela framsidan för att ytterligare skapa ett lättskött och praktiskt boende. Interiören är genomgående ljus med fina golv och ytskikt. I närområdet finns lekplatser, förskolor, skolor, en massa kompisar, fotbollsplaner, Sandhemsspåret, trevliga grannar och matbutiker. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration