Tingvallavägen 6C / Tingvalla / Trollhättan

Kanonfin tvåa med låg avgift & rymlig balkong!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 424 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tingvallavägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Tingvallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tingvallavägen och detta trivsamma boende. I lägenheten finner ni ett fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum, sovrum med skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum. Stor balkong i sydostligt läge där man kan njuta av solen stora delar av dagen. Populärt område med närhet till järnvägsstationen, Högskolan Väst och centrums utbud av restauranger, butiker och gym. Parkeringsplats finns att tillgå från dagen man flyttar in.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.