Utsiktsgatan 35 / Skogshöjden / Trollhättan

RYMLIG TREA MED BALKONG OCH UTEPLATS

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
83.2 kvm
Avgift
4 932 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Utsiktsgatan såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Utsiktsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt fräsch och välplanerad bostadsrätt med ett riktigt bra läge intill naturen. Här har man ett smakfullt renoverat kök och genomgående ljusa och fina ytskikt. Till lägenheten finns både balkong, egen uteplats och gräsmatta där man har bästa solläge! Vidbyggt garage med tillhörande isolerat förråd ingår i avgiften. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.