Vittene gård 3 / Vittene / Trollhättan

Charmig & rymlig villa i Vittene!

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
26 800 kr/år
Tomtarea
3 500 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på vittene gård såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på vittene gård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vittene är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga villa med stor härlig tomt. På 170 kvadratmeter finner ni en social planlösning där ni på entréplanet hittar en välkomnande hall, stort kök med öppen spis, groventré, större badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum varav ett med med kakelugn, vardagsrum i kombination med matsalsdel . Från vardagsrum/matsal når man ut till stor altan med fantastisk utsikt. På övervåningen finns 3 sovrum och de slipade trägolv smälter bra in med de ljusmålade väggarna. Fiber är indraget och uppvärmningen är jordvärme vilket ger låg energiförbrukning. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.