Von Döbelns väg 64 / Torsred / Trollhättan

VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA I TORSRED

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Totalareal
914 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Von Döbelns Väg såldes av oss 2020-01-27. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Von Döbelns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torsred är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och ytterst välskött enplansvilla i lugna och omtyckta Torsred! Här bor man bekvämt på ett plan med fyra sovrum, stora sällskapsutrymmen och ett fräsch helkaklat badrum från 2013. Frånluftsvärmepump från 2016, vidbyggt garage med förrådsdel och fiber är indraget i fastigheten. Lättskött trädgårdstomt med härlig och insynsskyddad baksida. Här bor man med närhet till såväl skolor som livsmedelsbutik och promenadavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

TORSRED

I Torsred bor du i ett trevlig naturnära område högt beläget på den västra sidan av Göta Älv.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Torsred angränsar till Strömslund som har en livsmedelsaffär, pizzerior och kvarterskrog. Området ligger i utkanten av Trollhättan med närhet till Öresjö med sina fina badplatser. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

KOMMUNIKATION

I området har du närhet till busshållplatser där bussen på några minuter tar dig ner till Drottningtorget eller Resecentrum och dess goda kommunikationsmöjligheter.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

I området finns förskola och grundskola. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL TORSRED & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.