Bjällansås 320 / Bokenäset / Uddevalla

Med havet som granne!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
42.8 kvm
Avgift
1 950 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bjällansås såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Uddevalla samt även på Bjällansås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bokenäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till fantastiska Bokenäset, ett paradis för hela familjen! Här trivs du gott och kan njuta av en härlig havsmiljö året runt. Här finns salta bad för alla från såväl klippor, strand eller hopp från bryggan. Nere vid strandkanten finns även en gästhamn med flytande bastu, perfekt för vinterbadet! Bostadsrätt nr 407 som vi nu förmedlar har ett riktigt bra läge och uteplats i bästa solläge med en fantastisk vy ut över havet! Ljus och fräsch interiör med helkaklat badrum och välutrustat kök. Här bor hela 6 personer bekvämt i en riktigt fin bostadsrätt. Föreningen är obelånad och månadsavgiften är låga 1912:-. Det finns även möjlighet för juridisk person som köpare.

I området finns den fina restaurangen Västersalt med smaker från havet, Fröken Esters Skafferi - Bistro med café och bar, bubbelpool utomhus, panoramabastu, isdusch, pool och gym. Här finns även tennisbana, fotbollsplan och möjlighet till en omgång Boule eller varför inte en paddeltur! Om så önskas går det fint att hyra ut bostaden genom Bokenäs Hotell & konferens. I och med detta så går det att ha ett eget paradis till en mycket låg kostnad eller t.o.m. med överskott. I området finns tillgång till restaurang, bar, pool, städning och SPA m.m. till rabatterade priser. Dagsturer tas med fördel till Grundsund, Fiskebäckskil, Gullholmen, Kungshamn eller Smögen. Till Flatön och Malö strömmar är det endast en kort båttur.

Läs mer om Bokenäset och det fina området på hemsidan brfbokenas.se eller bokenaset.com där finns det mesta!

Välkommen att boka visning av ett riktigt paradis!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.