Bjällansås 320

Bjällansås 320

Slutpris

2 375 000 kr


Bokenäset— Uddevalla

Bjällansås 320


Slutpris
2 375 000 kr

Bokenäset— Uddevalla

Fritidsboende precis vid havet i populära Bokenäset!

Varmt välkommen till Bokenäs och ett bekvämt och bekymmersfritt fritidsboende i en obelånad bostadsrättsförening. Här finner ni en naturskön omgivning precis vid havet!
Brf Bokenäs 100 är en nybildad bostadsrättsförening där man som ägare i föreningen har möjlighet att hyra ut sin lägenhet genom hotelloperatören när man själv inte är där. Som boende i Bokenäs kan ni även utnyttja hotellets alla fördelar såsom t.ex restaurang, pool, städning mm till rabatterade priser.
Tre mil väster om Uddevalla och endast en dryg timmes bilfärd från Göteborg, hittar man detta fina semesterparadis!
Just nu kan vi erbjuda en smakfull och trevlig lägenhet med enastående utsikt. Bostaden är disponerad över kök och allrum i öppen planlösning, två sovrum samt ett fräscht badrum. Till bostadsrätten ingår hotellsängar samt tv och internet. Utanför entrédörren har man en härlig uteplats för morgonkaffet och från allrummet nås en underbar balkong i sydläge. Här kan ni njuta av solen och den underbara havsutsikten!
I närområdet finns allt för en aktiv ledighet, där man kan njuta av härliga salta bad i havet, trivsamma motionsspår, fotbollsplan, tennisbana eller bara njuta av den fina naturen.
Vill man ta hand om sig själv så finns det möjlighet till spaupplevelse och/eller poolbad på hotellet. Vill man slippa laga mat någon kväll så kan man äta en bit mat på restaurang Västersalt, som hör till hotellet.
Här finner ni ett idylliskt och familjevänligt område som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små - alltid med havet och naturen ständigt närvarande. Här finns även gästhamn där det finns möjlighet att skriva upp sig för en båtplats. Det finns tillgång till havsbastu året runt.
Varmt välkommen att kontakta oss för visning!


Boarea
44.7 kvm
Avgift
2 078 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.