Snickerivägen 5 / Upphärad / Trollhättan

Trevlig enplansvilla i Upphärad!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
134/9 kvm
Driftkostnad
25 800 kr/år
Tomtarea
907 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna villa på snickerivägen såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Upphärad samt även på snickerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Upphärad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Snickerivägen 5 och denna välplanerade enplansvilla med vidbyggt garage och friköpt tomt. Huset inrymmer stort kök, fyra sovrum, vardagsrum med kamin och allrum med utgång till en härlig inglasad uteplats. Det finns även ett fräscht helkaklat badrum, helkaklat duschrum båda med skön golvvärme samt en praktisk groventré med intilliggande tvättstuga. I den härliga trädgården finns det fruktträd, blommor och bärbuskar att njuta av. Fiber finns indraget i fastigheten. I Upphärad bor man lugnt med förskola och skola 0-6 samt livsmedelsbutik och bra bussförbindelser till stan.

Välkommen att boka visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

UPPHÄRAD

Trevligt naturnära område strax utanför Trollhättan!

FRITID OCH NÄRSERVICE

Upphärad är ett vacker naturnära område ca 18 km söder om Trollhättan. Här finns en matbutik. Upphärad ligger mellan de två sjöarna Gravlången och Vanderydsvattnet. I anslutning till Upphärad finner du Kobergs Golfklubb som är en mycket omtyckt och välskött golfbana med vacker utsikt över Kobergssjön och Kobergs slott. Upphärad har också en fotbollsförening, Upphärads IS och en populär skytteklubb, Upphärads Skyttegille. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

KOMMUNIKATION

Området har goda kommunikationsmöjligheter in till Trollhättan centrum och Resecentrum.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Här finns skola och förskola. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL UPPHÄRAD & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.