Poppelvägen 54 / Torpa / Vänersborg

Slutpris
210 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Markplan
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva en fräsch, omfattande renoverad etta i markplan med öppningsbar balkong till intilliggande grästäppa.
Här har nya golv lagts, omtapetsering och målning av väggar och tak. Uppsättande av dekorationstegel på en vägg i vardagsrum, nytt kakel över köksbänk, ny spis och ny spisfläkt, etc.

I trappuppgång finns lägenhetsförråd. Tvättstuga i närliggande byggnad (förberett för tvättmaskinen i badrum). Möjlighet finns till garage (separat kö).
Fiber finns indraget.

Trevlig innergård och närhet till sportcenter, omtyckt matbutik, trevliga promenadstråk och busshållplats.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Torpa

Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter men även inslag av hyreslägenheter.

Fritid - sport

I Vänersborgs finns ett flertal sporter samlade på ett och samma ställe, Vänersborgs sportcentrum! Praktiskt för den aktiva barnfamiljen. Här finns det mesta, bland annat: fotboll, bandy, innebandy, hockey, handboll, bowling, brottning och tennis. Vill man se bandy på elitnivå så är det den stora fina "Arena Vänersborg" som gäller.

Familjeliv

I området har precis en ny förskola byggts, men det finns förstås även högstadium samt gymnasieskola. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral, park med lekplats m.m.

Kommunikation

Med bussen tar du dig smidigt och snabbt till centralstationen där bussar utgår till bl. a. trollhättan och ska du till Göteborg är det inga problem - tågen går minst en gång i timmen och det tar endast 50 minuter.

Sammanfattning

Torpa är ett lugnt område där man har närhet till det mesta oavsett var i området man bor - helt enkelt lätt att trivas!

Tips & inspiration