Rådmansgatan 6 / Mariero / VÄNERSBORG

Slutpris
195 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
2 037 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådmansgatan såldes av oss 2017-01-31. Se alla våra försäljningar i VÄNERSBORG samt även på Rådmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk lägenhet med låg månadsavgift!

Här har ni chansen att förvärva en ljus och praktisk etta med fransk balkong i sydostläge. Sovalkov och platsbyggda garderober. Fastigheten stamrenoverades under 1992-1993. Detta är en perfekt lägenhet för den som söker något mindre, månadsavgift: 2 037 kr/månad.

Närhet till busshållplats samt gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum. Bra kommunikationer till bl. a. Trollhättan och Göteborg. Närhet till servicebutik, skola, dagis, apotek, samt vårdcentral.

Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Uppfräschning av innergård och uteplatser har nyligen gjorts. Välskött brf. (Riksbyggen).

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration