Rådmansgatan 6 / Mariero / Vänersborg

Slutpris
195 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
2 117 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådmansgatan såldes av oss 2018-11-12. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Rådmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Yteffektiv etta med låg månadsavgift! Här har ni chansen att förvärva en ljus och praktisk enrumslägenhet med fransk balkong i sydostläge. Välplanerad planlösning till exempel sovalkov och stora fönster. Utmärkt lägenhet som: förstaboende, student- eller övernattningslägenhet.

Närhet till busshållplats samt gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum. Bra kommunikationer till bland annat Trollhättan och Göteborg. Närhet till servicebutik, pizzeria, apotek, samt vårdcentral.

Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Trevliga uteplatser på innergårdarna, uppfräschade för cirka tre år sedan. Fastigheten stamrenoverades under 1992-1993.

Bredband: Välj på fast lina via Com hem eller Telia fiber!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration