Slåttergatan 71 / Onsjö / Vänersborg

Gavellägenhet med balkong!

Slutpris
620 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 411 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slåttergatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Slåttergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Onsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Onsjö och till trevliga Slåttergatan 71!

Här har vi nu fått äran att förmedla en gavellägenheten om 2 rum och kök i populära HSB BRF Johannesberg! Lägenheten är 77,5kvm och har en härlig balkong med plats för en mindre sittgrupp. I bostaden finns det alla bekvämligheter som man kan tänkas behöva likt diskmaskin, tvättmaskin och torkskåp. Bostaden är oerhört välvårdad och har en fantastisk potential. Bostaden ligger cirka 6-7 minuter med bil och ca 12-13 minuter med buss till centrum. Tätt intill området finns en trevlig skola med låg- och mellanstadie samt en förskola och dagis. I området finns dessutom en kiosk och en pizzeria. Spelar du golf ligger Onsjö golfbana bara någon kilometer från området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.