Hålltorp 6 / Naum / Vara

Renovera din dröm

Slutpris
550 000 kr
Boarea/biarea
72/22 kvm
Driftkostnad
24 617 kr/år
Tomtarea
4 530 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Naum Hålltorp såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Naum Hålltorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Naum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om det lilla röda torpet på landet? Är du händig och kan se lösningar och fördelar snarare än hinder? Då är detta hus något för dig! Omgivet av en mysig, lummig trädgård, kantad av höga granar, ligger detta renoveringsobjekt med stor potential till att bli något riktigt fint. Med lite kärlek, både inom- och utomhus, kan huset bli ett framtida drömboende!

Den stora trädgården öppnar möjligheter för den odlingsintresserade och kanske har du alltid velat ha ett par djur; i så fall har du chansen nu! Egna grönsaker och färska ägg är guld värt.
En äldre ladugård, inredd med förråd med loft, samt garagedel och vidbyggt redskapsskjul, finns på tomten. Härlig natur, lugn och ro väntar runt knuten!
Nära till E20 för bilpendling och likaså Vara för tågpendling. Inte långt från huset är även Varas nya ridhus under uppbyggnad.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration