Backagatan 6

Backagatan 6

Slutpris

350 000 kr


Kinnarp/Slutarp— Slutarp— Falköping

Backagatan 6


Slutpris
350 000 kr

Kinnarp/Slutarp— Slutarp— Falköping

Trea med stor balkong

Välkommen till en välplanerad trea i andra plan på Backagatan 6 i Slutarp! Med ljusa ytskikt och uppfräschningar under senare år är denna bostad redo att flytta in i utan att först behöva renovera! Genomgående har lägenheten försetts med nya, vitlaserade furutak med infällda spotlights, något som ger en varm och välkomnande känsla med en skandinavisk touch. Köket går i vitt och har gott om förvaring samt plats för matbord. Vardagsrummet är generöst i storlek och är lättmöblerat för t.ex. både soffgrupp och matsalsbord eller hemmakontor. I soligaste söderläge ligger den generösa balkongen med trätrall och trevlig utsikt. Här kan du skapa din egna oas att spendera sommaren på! Lägenheten inrymmer även två sovrum samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. Gott om förvaring i lägenheten, i källarplan finns även tillhörande förråd.

I den låga månadsavgiften om 3 500 kr inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg och parkering. Lägenheten är ansluten till öppen fiber. I Kinnarp/Slutarp finns bl.a. mataffär, förskola, skola, butiker och god bussförbindelse in till Falköping samt Ulricehamn.


Boarea
76 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Backagatan såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Slutarp samt även på Backagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.