Åkervägen 13 / Centrala Vara / Vara

Fin familjevilla i lugnt område

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
160/130 kvm
Driftkostnad
29 012 kr/år
Tomtarea
868 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på åkervägen såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Åkervägen 13 ligger denna välskötta 1 1/2-plansvilla, perfekt för familjen. Området är lugnt och barnvänligt och en bit neråt gatan finns en lekplats. Till centrala Vara, med butiker och skolor är det smidigt promenad- eller cykelavstånd.

På villans entréplan finns trevligt kök, härligt vardagsrum, helkaklat duschrum och två sovrum. På ovanvåningen finns möblerbar hall samt två sovrum och källaren rymmer en mysig gillestuga och många praktiska förrådsrum som även kan göras om till extra sovrum om så önskas.

Den välskötta trädgården är lummig och vetter mot ett grönområde. På tomten finns utöver prydnadsbuskar både plommon- och bigarråträd. Härliga kvällar kan avnjutas i det inglasade uterummet eller på den stenlagda uteplatsen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.