Kulturgatan 2 / Centrala Vara / Vara

Nytt, modernt och inflyttningsklart

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
134/39 kvm
Driftkostnad
26 240 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna villa på kulturgatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på kulturgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om att flytta in i ett alldeles nytt hus? Nu har du chansen! Här på Kulturgatan 2 ligger denna stilrena, nybyggda enplansvilla med tre sovrum och vidbyggt garage. På framsidan möts man av en plattlagd gång, planteringar samt gruspartier och utanför entrén ligger mönstrad betong.

Ljusa, fräscha materialval genomgående och många trevliga detaljer i inredningen. Här finns bland annat dimbara ledspots som takbelysning, innerdörrarna är träfanerade och ovanför dessa sitter överljus och i fönstren finns skivor av sten. Kök, hall och vardagsrum är i öppen planlösning och de tre sovrummen ligger i anslutning till duschrummet. Duschrummet är helkaklat och har en snygg duschvägg och praktisk vägghängd wc-stol. Tvättstugan, med tumlare och tvättmaskin, är ett genomgångsrum till pannrum/groventré med ingång till garaget. I huset finns gott om förvaring i form av många garderober; både i sovrummen, hallen och i tvättstugan.

Mot baksidan, med utgång från vardagsrummet, hittar ni uterummet som har klinkergolv med golvvärme. Glaspartierna är skjutbara och försedda med lamellgardiner för att kunna skärma av solljuset.

Läget är optimalt, med absolut närhet till badhus, gym, Vara Konserthus och vårdcentral. Skolor från åk 0 upp till gymnasieskola finns också i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.