Kulturgatan 2

Kulturgatan 2

Slutpris

3 400 000 kr


Centrala Vara— Vara

Kulturgatan 2


Slutpris
3 400 000 kr

Centrala Vara— Vara

Nytt, modernt och inflyttningsklart

Drömmer du om att flytta in i ett alldeles nytt hus? Nu har du chansen! Här på Kulturgatan 2 ligger denna stilrena, nybyggda enplansvilla med tre sovrum och vidbyggt garage. På framsidan möts man av en plattlagd gång, planteringar samt gruspartier och utanför entrén ligger mönstrad betong.

Ljusa, fräscha materialval genomgående och många trevliga detaljer i inredningen. Här finns bland annat dimbara ledspots som takbelysning, innerdörrarna är träfanerade och ovanför dessa sitter överljus och i fönstren finns skivor av sten. Kök, hall och vardagsrum är i öppen planlösning och de tre sovrummen ligger i anslutning till duschrummet. Duschrummet är helkaklat och har en snygg duschvägg och praktisk vägghängd wc-stol. Tvättstugan, med tumlare och tvättmaskin, är ett genomgångsrum till pannrum/groventré med ingång till garaget. I huset finns gott om förvaring i form av många garderober; både i sovrummen, hallen och i tvättstugan.

Mot baksidan, med utgång från vardagsrummet, hittar ni uterummet som har klinkergolv med golvvärme. Glaspartierna är skjutbara och försedda med lamellgardiner för att kunna skärma av solljuset.

Läget är optimalt, med absolut närhet till badhus, gym, Vara Konserthus och vårdcentral. Skolor från åk 0 upp till gymnasieskola finns också i närområdet.


Boarea/biarea
134/39 kvm
Driftkostnad
26 240 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-11

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på kulturgatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på kulturgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.