Kyrkogatan 6

Kyrkogatan 6


Centrala Vara— Vara

Kyrkogatan 6Centrala Vara— Vara

Rymligt hus med bra läge

Med mycket bra läge vid kyrkan i centrala Vara ligger denna rymliga bostad om ett och ett halvt plan samt källare. Med hela fem sovrum finns här plats även för den lite större familjen. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till bland annat butiker, restauranger, skolor och järnvägsstation.

På entréplan finns stor hall, ljust och härligt vardagsrum, kök, tre sovrum samt både dusch/badrum och gästtoalett. Ovanvåningen rymmer två sovrum, allrum och ett duschrum. I källaren finns stor gillestuga med öppen spis, pannrum, tvättstuga och flera praktiska förrådsutrymmen. På källarplan finns också garaget.

Trädgården har fina gräsytor samt några träd och planteringar. Vid entrén möts man av en stenlagd uteplats och lite vid sidan om entrén hittar man ytterligare en altan av trä. På baksidan finns en stor altan, delvis under tak.


Boarea/biarea
162/122 kvm
Driftkostnad
45 385 kr/år
Tomtarea
1 188 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Kyrkogatan såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad